عسل. شما می توانید آن را به عنوان "آماده سازی غذا" برای زنبورها در نظر بگیرید.
درست مانند شما که ممکن است برای هفته پیش رو غذا را آماده کنید، زنبورها در طول بهار خستگی ناپذیر برای تهیه غذا برای ماه های زمستان تلاش می کنند. شاید بتوان گفت زنبورهای عسل کاملاً موفق هستند، زیرا آنها معمولاً دو تا سه برابر عسل مورد نیاز کندو در سال تولید می کنند. این بدان معنی است که باقی مانده را می توان برای استفاده انسان برداشت کرد. و برداشت می کنیم، ما انجام می دهیم.
اما آیا این ستایش های عسل موجه است؟ آیا میتوانیم با انجام این تعویض ساده، سالمتر باشیم؟
از مدت ها قبل (به 7000 سال قبل از میلاد مسیح) قبل از ظهور شکر تصفیه شده، رواج دوباره عسل را می توان به فرهنگ سلامتی امروزی نسبت داد. افزایش آگاهی از مشکلات ناشی از رژیم غذایی شیرین باعث شده است که بسیاری از مردم به سمت شیرین کننده های طبیعی تر روی بیاورند. علاوه بر عسل، این شامل شهد آگاو، استویا، شربت افرا، شکر نارگیل است... این لیست ادامه دارد. به همین دلیل است که غالب مردم علاقه به خرید عسل دارند.
اما آیا این ستایش های عسل موجه است؟ آیا میتوانیم با انجام این تعویض ساده، سالمتر باشیم؟ با پرداختن به هفت باور رایج در مورد عسل، بیایید ببینیم این همه هجوم در مورد چیست.
عسل حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. شکر تصفیه شده اینطور نیست.
درست است - عسل حاوی آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، آهن غیر هم، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ویتامین B6، ریبوفلاوین و نیاسین است. اما در مقادیری که معمولاً مصرف می شود (مثلاً حدود 1 قاشق غذاخوری)، عسل به عنوان "منبع خوب" هیچ یک از این ویتامین ها و مواد معدنی در نظر گرفته نمی شود. کمتر از 1 درصد از مقدار توصیه شده روزانه (RDA) در هر وعده را دارد.
بنابراین، اگرچه این باور لزوماً نادرست نیست، من تصمیم شما برای خوردن عسل را صرفاً بر اساس خواص آنتی اکسیدانی آن نمیدانم.
مواد مغذی خوب هستند! من فقط عسل بیشتری مصرف می کنم تا کمک هزینه روزانه ام را تامین کنم…
نه خیلی سریع. در حالی که بله، خوردن بیشتر یک غذا، مواد مغذی بیشتری را در آن غذا به شما می دهد، عسل همچنان یک قند است. انجمن قلب آمریکا (AHA) مصرف بیش از 9 قاشق چای خوری یا 3 قاشق غذاخوری شکر در روز را برای مردان و بیش از 6 قاشق چای خوری یا 2 قاشق غذاخوری شکر در روز برای زنان توصیه می کند.
اما عسل یک قند طبیعی است. من فقط نگران قندهای اضافه هستم.
اگر در اینجا به تکنیک واقعی دست پیدا کنیم، همه قندهای مغذی از نظر فنی قندهای طبیعی هستند. وقتی از متخصصان پزشکی می شنوید که می گویند آنقدرها نگران قندهای طبیعی نیستند، معمولاً به قندهای موجود در میوه ها و سبزیجات اشاره می کنند. این غذاها با فیبر و انبوهی از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر همراه هستند که برای سلامت کلی ما بسیار حیاتی هستند.
بنابراین عسل مانند قند موجود در میوه یک قند طبیعی محسوب نمی شود؟
عسل یک قند طبیعی محسوب می شود. در ابتدایی ترین شکل خود، بدون وارد کردن دست انسان ایجاد می شود. اما عسل به طور طبیعی در محصولات غذایی وجود ندارد - این محصول غذایی است.
وقتی عسل به غذاها اضافه می شود، معمولاً تحت نوعی پردازش قرار می گیرد که ویتامین ها و مواد معدنی طبیعی عسل را مانند شکر تصفیه شده از بین می برد. بنابراین اگرچه عسل ممکن است طبیعی باشد، اما آنطور که ممکن است پس از فرآوری فکر می کنید طبیعی نیست.
اما من شنیدم که بدن عسل را متفاوت پردازش می کند.
برای این کار مقداری وجود دارد، اما واقعاً به اندازه کافی برای ایستادن نیست. در حالی که شکر تصفیه شده از 100 درصد ساکارز (گلوکز + فروکتوز) ساخته می شود، عسل از 75 درصد ساکارز ساخته می شود. 25 درصد دیگر بیشتر از آب تشکیل شده است.
این بدان معناست که گرم به گرم کالری عسل نسبت به شکر تصفیه شده از نظر کالری کمی کمتر است. اما، به خاطر داشته باشید - بسیاری از ما غذاهای خود را با وزن اندازه گیری نمی کنیم. اندازه گیری حجم مانند قاشق چای خوری، قاشق غذاخوری و غیره به راحتی در دسترس است. از آنجایی که عسل چگالی تر از شکر دانه بندی شده است، قاشق غذاخوری به قاشق غذاخوری، شکر و عسل از نظر کالری تقریباً 50-60 کالری در هر قاشق غذاخوری دارند.
خوب، من فقط عسل خام و فرآوری نشده می خورم. آیا برای آلرژی خوب نیست؟
اگرچه ایده استفاده از عسل محلی به عنوان نوعی ایمونوتراپی خوشایند به نظر می رسد، شواهد قوی برای حمایت از این نظریه وجود ندارد. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. یک مطالعه نشان داد که این اثر در دوزهای بسیار بالای 1 گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن بدن هنگامی که با داروهای ضد آلرژی بدون نسخه نیز ترکیب میشود، یافت شد. اگرچه علم کنونی تأثیر عسل بر آلرژی را تأیید نمی کند، ممکن است شما این فواید را از نزدیک تجربه کرده باشید.
علم ممکن است این فواید را به یک اثر دارونما تبدیل کند، اما شما فقط میتوانید کاری را انجام دهید که احساس میکنید برای بدن شما بهترین است. یک رژیم غذایی سالم بخش مهمی از هر سبک زندگی سالمی است، اما همیشه قبل از اینکه خودتان هر چیز جدیدی را امتحان کنید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.
حالا همه منو گیج کردی باید چکار کنم؟!
اگر عسل خام و فرآوری نشده را دوست دارید و طعم آن را به جای شربت ها یا سایر شیرین کننده ها ترجیح می دهید، تا زمانی که با سایر محدودیت های غذایی و پزشکی اصیل مطابقت دارد از آن استفاده کنید. اما استفاده از آن صرفاً به این دلیل که معتقدید "سلامتی شما را بهبود می بخشد" گمراه کننده است. در پایان این را به خاطر داشته باشید: عسل همچنان قند است.
مانند هر چیز دیگری، حتما در مورد سلامتی تحقیق کنید
منبع: https://www.bswhealth.com/blog/the-bittersweet-truth-about-honeys-health-benefits